top of page

KURS I KOSTHOLD OG MEDISINSK YOGA, HØSTEN 2018


I september 2018 starter jeg og Hege Hult Todnem (sykepleier og kostholdsveileder i stabilmat.no) opp med et nytt 8-ukers kurs i kosthold og Medisinsk Yoga. Vi gleder oss STORT ettersom vi begge lever og ånder for disse temaene. Vi ser begge på helse som sammensatt, og hva vi gjør, tenker, føler og ikke minst spiser er viktige elementer. Yoga og kunnskap om mat omfavner alle disse aspektene og kan hjelpe oss på veien mot en sunn og mer balansert helse. Vi vil ta for oss ulike tema som stress, fordøyelse, betennelser og immunforsvar, der målet er å øke vår kunnskap om kosthold og yogiske øvelser som kan bidra til å oppnå balanse i kroppen.

Jeg er heldig som får samarbeide med Hege, som er inspirerende dyktig når det gjelder ernæring, mat og hva som skjer i kroppen når vi spiser forskjellig type mat. Jeg har alltid fått god og forklarende hjelp når jeg har vært forvirret eller usikker på hvilken mat som egentlig gjør oss godt. Hege kommer ikke bare med enkle råd, men hun kan også forklare godt hva som virkelig skjer i kroppen når vi spiser ulike matvarer. Utrolig lærerikt og spennende! Les mer om Hege og hennes bakgrunn på stabilmat.no.

Kurset starter tirsdag 4. september og vil gå over de syv påfølgende tirsdagene på Sola Helsefarm (storlåven), kl. 18 til ca. kl. 20.

Vi vil legge opp til en del om kosthold først for så å gå over i en økt med rolige og skånsomme yogaøvelser. Til slutt vil det bli nydelige smaksprøver på sunn og smaksrik mat fra StabilMat.

Dette kan bli en deilig og forfriskende start på høsten! Pris: 3200,-

Begrenset antall plasser, så ikke nøl med å melde dere på!

Påmelding til:

Mariann (friskyoga@gmail.com, tlf. 91768914) eller Hege (hege@stabilmat.no, tlf. 47383213)


bottom of page